Dewi x Chili kesällä 2019

Kuvateksti

Parsonpentuja toiveissa kesälle 2019.   

Odotan pennuista reippaita, rohkeita ja mukavia harrastuskoiran alkuja. Pennut myydään aktiivisiin ja harrastaviin koteihin. 

Pentueen isäehdokas Dewi
Tairngire Dew Point

Dewi on miellyttäväluonteinen, avoin, rohkea ja alustavarma uros, joka on hyvä käyttämään nenäänsä. Kooltaan Dewi on hieman kookkaamman puoleinen, mutta kauniisti rakentunut ja se liikkuu hyvin. Näyttelyistä Dewi on saanut ERIn.   Dewin molemmat vanhemmat ovat näyttelyissä hyvin menestyneitä harrastuskoiria. Isän, norjalaisen Kevinin kansssa harrastetaan ralli-tokoa ja agilitya. Dewin emä Hedda kisaa vesi-riistakokeessa ja mejässä.

Pentueen emä Chili
Wildfay's Cheerleader

Chili on kohta 8-vuotias pieni ja sporttinen narttu, jolla on yksi aikaisempi pentue. Chilin ensimmäisestä pentueesta uros lähti virkakoiraksi, nartuista toinen harrastaa agilitya ja pentuna loukkaantunut Lumi on tyttärelläni. Kumpikin nartuista on treenannut nose workia.   Chili on aktiivinen narttu, jolta ei virta lopu. Se on kuitenkin kotona helppo kaveri, se on sopeutuvainen ja ottaa lunkisti silloin kun aktiviteetteja ei ole tarjolla.  Chilin korvat ovat vähän korkea-asentoiset joten sen kanssa ei olla näyttelyissä käyty. Chili on poliisikoira Jekun (Wildfay's Captain K) sisko ja se tulee minulle jalostuslainaan. Toivon että saan tästä pentueesta jatkajan kavatustyöhön.

Kuvateksti

Kuvateksti