Ineksen ja Brannin pennut, kevät 2024

Ineksen ja Brannin pennut syntyivät 15.4.24, 2+7 ja jokunen narttu etsii vielä omaa kotiaan!

Näpsän emä Ines (Taifuunittaren May Day) on ultrattu tiineeksi ja pentuja on tiedossa huhtikuun puolessa välissä. Isänä pentueessa on nuori hienosukuinen metsästyskoira Brann (Tullyah Corona). Kumpikin vanhemmista on metsästyskäytössä ja kisaavat WT:ssä. 

Odotan tästä pentueesta metsästykseen ja monipuolisiin harrastuksiin sopivia noutajia. Pennut tulevat kennelnimelleni, mutta pentujen kasvattajana toimii Ineksen omistaja Saila Holmalahti. Pennut syntyvät ja kasvavat Sailan luona Haminassa ja pentukyselyt voi osoittaa suoraan hänelle: sailaholmalahti@hotmail.fi 

Brann

Ines

Tullyah Corona

Brannin omistaja Esa Schön kertoo Brannista seuraavaa:

"Brann (Tullyah Corona) on miellyttämishaluinen, helposti koulutettava sekä erittäin ihmisrakas koira. Harrastan Branin kanssa kaikenlaisten riistalintujen metsästystä. Kautemme alkaa sepelkyyhkyn metsästyksellä elokuussa ja jatkuu vesilinnustuksen, kanalinnustuksen sekä lopulta fasaanijahdin merkeissä aina kevättalvelle saakka. Metsästyksen ohessa osallistumme myös noutajien rodunomaisiin kokeisiin. Meillä on myös pentu Branin ensimmäisestä pentueesta. Connor (Eagle Owl's Michael Myers) omaa paljon samoja luonteenpiirteitä kuin isänsä ja odotamme siitäkin erinomaista metsästyskoiraa."

Taifuunittaren May Day
Koiranet

Ineksen omistaja Saila Holmalahti kertoo Ineksestä:  

  "Ines(Tafuunittaren May Day) on aina ollut helppo koira. Oppi nuorena nopeasti kaikki käskyt ja on aina ollut hyvin kuuliainen. Avoin ja ystävällinen kaikille, tykkää paljon ihmisistä. Ines ei ole pehmeä, siis ei pelkää mitään. Inekselle on metsästetty paljon, se on kärsivällinen ja hiljainen passissa ja aina ollut mallikelpoinen riistan käsittelijä. Kotona Ines on rauhallinen, lähes huomaamaton. Ines harrastaa agilityä rodunomaisten lajien lisäksi.

 Ineksen ensimmäinen pentue on aivan huippu. Pennut ovat loistavasti menestyneet koerintamalla mm. Derbyssä- 22 kolmanneksi tuli yksi pentueesta. Finaaliin pääsi  pentueesta kolme koiraa. "  

 Ines on tosiaan Näpsän emä ja ihastuin Inekseen ensi silmäyksellä. Sen luonne on tasapainoinen ja avoin. Sijoitan tästä pentueesta yhden pennun  Etelä-Karjalan /Kymenlaakson alueelle.