Martan ja Dewin pennut syntyivät 8.2.2018.  Valitettavasti pentueen toinen narttu ja uros menetettiin joten jäljelle jäi uros (Wildfay's Fortius) ja narttu (Wildfay's Citius) .Vapaana on urospentu,  se on vilkas,  reipas ja todella mukavan oloinen harrastuskoiran alku. Se käyttää nenäänsä hyvin ja on hyvin ihmisrakas. Pentu on ahne ja helposti motivoitavissa niin ruoka- kuin lelupalkallakin. Pentu myydään vain aktiiviseen ja mielellään tavoitteellisesti harrastavaan kotiin.  

Pennun sukutaulu:

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI18385%2F18&R=339

Pentueen vanhemmat on polvi- ja silmätarkastettu terveiksi, eivätkä pennut tule sairastumaan perinnölliseen linssiluksaatioon, eivätkä LOA tai SCA-ataksioihin.

 Lisätietoa Nasusta:  Heli 0401977728 tai wildfay@gmail.com

Pentuetta voi seurata täällä: https://www.facebook.com/groups/170321983744641/

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

.

Martta

C.I.B, POHJ MVA, FI&SE&DK&BY MVA, Wildfay's Smarta Malm

Martta syntyi toukokuussa 2014 siniseen Ikean kassiin ja siitä kasvoi varsin sievä pieni parsontyttö. Luonteeltaan Martta on yhteistyöhaluinen ja reipas, palkan eteen se kiipeää vaikka puuhun. Martta on käynyt mejäilemässä, ja se on osoittautunut tarkaksi ja varmaksi jälkikoiraksi. Martta on kasvattini kolmannessa polvessa, sen emä Cilla (Wildfay's Sails In The Breeze) on Pohjoismaiden jälkivalio ja emän emä Lilli (Wildfay's Little Raindrop) on Suomen käyttövalio.   Näyttelyiden määrään nähden Martan näyttelymenestys on ollut hurjaa, se on neljän maan, Pohjoismaiden ja Kansainvälinen muotovalio.   

.

Dewi

Tairngire Dew Point

Dewi on nuori ja miellyttäväluonteinen uros. Se on avoin, rohkea ja alustavarma koira, joka on hyvä käytämään nenäänsä. Kooltaan Dewi on hieman kookkaamman puoleinen, mutta kauniisti rakentunut ja se liikkuu hyvin. Näyttelyistä Dewi on saanut ERIn.   Dewin molemmat vanhemmat ovat näyttelyissä hyvin menestyneitä harrastuskoiria. Isän, norjalaisen Kevinin kansssa harrastetaan rally-tokoa ja agilitya. Dewin emä Hedda kisaa vesi-riistakokeessa ja mejässä.