Pipo x Lempi labbispentue

Lempi on astutettu Pipolla, helmikuun puolessa välissä tiedetään onko pikkuisia tulossa.

Odotan pentueesta aktiivisia ja energisiä, monipuolisiin harrastuksiin sopivia koiria. Vanhempien luustokuvat ovat moitteettomia ja vanhempien DNA-testien perusteella pennut eivät tule sairastumaan DM, EIC, SD2, CNM tai PRA-sairauksiin.
Pentue on sekalinjainen.
Pentueen isäehdokkaan Pipo esittely
FI MVA, SE MVA(N), FI JVA, SE JVA, PMJV17 FIIN PAKKANEN


Pipon omistajan luonnehdinta koirasta tulossa pian.
Pentueen emä Lempi

Wildfay's Love Machine

Lempi on nimensä mukainen rakkauspakkaus. Se on luonteeltaan peruspositiivinen ja rakastaa kaikkea ja kaikkia. Se on vilkas, aktiivinen ja energinen narttu, joka vie isäntäänsä paitsi lenkeille myös agilitytreeneihin. Lempi asuu sijoituksessa vanhemmalla pariskunnalla ja sen tärkeänä tehtävänä on myös toimia lastenlasten leikkikaverina.  

Vaikka Lempi sosiaalisena koirana haluaisi päästä pusuttelemaan kaikkia ihmisiä ja leikkimään kaikkien koirien kanssa, se työmoodiin päästyään on kuitenkin erittäin miellyttämishaluinen ohjaajalle ja palkkautuu niin sosiaalisesti, lelulla kuin namillakin. Se osaa tarvittaessa rauhoittua ja esimerkiksi agilityssa se odottaa vuoroaan rauhallisesti muiden treenatessa.  

Riistan kanssa Lempi on ollut hyvin vähän tekemisissä ja verijäljellä se on ollut kerran. Jäljellä se oli hyvin keskittynyt ja itsenäinen ja uskon että pienellä treenillä siitä tulisi hyvä jälkikoira. Lempi on alusta- ja äänivarma, hieman vahtimistaipumusta sillä pihalla ollessaan on. 

Lempi on ollut koko elämänsä terve, sillä ei ole ollut mitään allergia- tai iho-ongelmia.  

Kooltaan Lempi on noin 53cm ja näyttelystä sillä on H.

Kuvateksti

Kuvateksti