Roope x Lempi labbispentue

Lempi on tarkoitus astuttaa talvella/keväällä 2020. Odotan pentueesta tasapainoisen hermorakenteen omaavia, aktiivisia ja energisiä, monipuolisiin harrastuksiin sopivia koiria. Vanhempien luustokuvat ovat moitteettomia ja vanhempien DNA-testien perusteella pennut eivät tule sairastumaan DM, EIC, SD2, CNM tai PRA-sairauksiin.
Pentue on sekalinjainen.
Pentueen isäehdokkaan Roopen esittely

TK2, BH Kotilinnun Diileri

Roope on kohta 10vuotias, erittäin tasapainoinen ja hyvällä hermorakenteella varustettu uros, joka tulee hyvin toimeen myös toisten urosten kanssa. Roope on edelleen aina valmis touhuamaan kun tehtävää on tarjolla, mutta se on aina osannut myös olemisen jalon taidon. Roope on kaikinpuolin hieno harrastuskoira, sillä on hyvä moottori ja siinä on sopivassa suhteessa taistelutahtoa, miellyttämisenhalua ja pehmeyttä.  Roope palkkautuu helposti niin sosiaalisesti kuin lelulla tai namillakin. Se on nuoresta asti ollut myös arjessa varsin helppo.

Roope on täysin alusta- ja äänivarma, eikä vielä vastaan ole tullut asiaa joka olisi Roopea jännittänyt tai ihmetyttänyt.  Sen hyvästä hermorakenteesta kertoo myös luonnetestipisteet 222p.  

Roope on koko elämänsä ajan ollut terve eikä sillä ole minkäänlaisia allergioita, iho-ongelmia tms. Roopella on oikea purenta ja täysi hampaisto joskin nuorempana yksi hammas on katkennut tapaturmaisesti. Roopella on normaali sukupuolivietti eikä siis ole "yliseksuaalinen". 

Riistasta Roopella on syvä ja pehmeä ote ja se on hyvä nenänkäyttäjä. Roope tulee erinomaisesta jäljestyssuvusta: sen isä on kahden maan jälkivalio ja sisko Kotilinnun Diiva on Pohjoismaiden jälkivalio ja mejän Suomenmestari 2018.  

Roopella on yksi aikaisempi pentue Avustajakoirakoululle ja pentue on ollut hyvin onnistunut. 

Kooltaan Roope on melko kookas, korkearaajainen ja keskivahvan luuston omaava uros, sen säkäkorkeus on noin 59cm. Näyttelystä sillä on sertti ja cacib

Roope Rally-tokossa video.  
Pentueen emä Lempi

Wildfay's Love Machine

Lempi on nimensä mukainen rakkauspakkaus. Se on luonteeltaan peruspositiivinen ja rakastaa kaikkea ja kaikkia. Se on vilkas, aktiivinen ja energinen narttu, joka vie isäntäänsä paitsi lenkeille myös agilitytreeneihin. Lempi asuu sijoituksessa vanhemmalla pariskunnalla ja sen tärkeänä tehtävänä on myös toimia lastenlasten leikkikaverina.  

Vaikka Lempi sosiaalisena koirana haluaisi päästä pusuttelemaan kaikkia ihmisiä ja leikkimään kaikkien koirien kanssa, se työmoodiin päästyään on kuitenkin erittäin miellyttämishaluinen ohjaajalle ja palkkautuu niin sosiaalisesti, lelulla kuin namillakin. Se osaa tarvittaessa rauhoittua ja esimerkiksi agilityssa se odottaa vuoroaan rauhallisesti muiden treenatessa.  

Riistan kanssa Lempi on ollut hyvin vähän tekemisissä ja verijäljellä se on ollut kerran. Jäljellä se oli hyvin keskittynyt ja itsenäinen ja uskon että pienellä treenillä siitä tulisi hyvä jälkikoira. Lempi on alusta- ja äänivarma, hieman vahtimistaipumusta sillä pihalla ollessaan on. 

Lempi on ollut koko elämänsä terve, sillä ei ole ollut mitään allergia- tai iho-ongelmia.  

Kooltaan Lempi on noin 53cm ja näyttelystä sillä on H.

Kuvateksti

Kuvateksti